If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Влизаш в колата, контакт, сваляш прозореца и задържиш бутона натиснат за повече от 10 секунди. След това вдигаш до горе и държиш бутона пак повече от 10 секунди. Същото и за другото стъкло. После тествай функцията за автоматично вдигане
Влизаш в колата, контакт, сваляш прозореца и задържиш бутона натиснат за повече от 10 секунди. След това вдигаш до горе и държиш бутона пак повече от 10 секунди. Същото и за другото стъкло. После тествай функцията за автоматично вдигане
И като минаваш от тук да не забравиш да почерпиш
Ако беше за мен - моите и 4-те го правят, а и знам как се прави. Въпросът ми беше друг. А да мина през теб - само ако имаш суджуци.
Не си написал кои бутони, юе те са два
Ако беше за мен - моите и 4-те го правят, а и знам как се прави. Въпросът ми беше друг. А да мина през теб - само ако имаш суджуци
Знаеш... трънци. За какви електронни кодове питаш тогава? И всъщност обяснението беше за стелта. Сигурен съм, че той ще разбере веднага за кои бутони става въпрос
Това само за GT ли важи или и за 147? Моите прозорци се вдигат след заключване само при задържане на бутона на дистанционното.
Обезателно ще мина аз, само да ми се отдаде случай. За съжаление дори не ми остава време да покарам колата.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Поне при мен не става този номер ,явно моята я няма тази функция.Само сваля но не вдига.
На моята 147-ца онзи ден открих (по-скоро пасажера до мен), че ако аз вдигна стъклото и пасажерчето си е изкарал безгрижно ръчичката извън прозореца, след като усети натиск, стъклото пада автоматично до долу. Стъклата ми се вдигат и пускат автоматично със задържане на бутоните от оригиналдЪ ключа...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Стъклата ми се вдигат и пускат автоматично със задържане на бутоните от оригиналдЪ ключа...
Е, кое му е автоматичното, щом трябва да задържаш бутона? Идеята тук не е ли като натиснеш веднъж дистанционното да заключиш и прозорците да се вдигат сами? Без задържане, както си е по подразбиране.
Е, кое му е автоматичното, щом трябва да задържаш бутона? Идеята тук не е ли като натиснеш веднъж дистанционното да заключиш и прозорците да се вдигат сами? Без задържане, както си е по подразбиране.
Не, идеята е наистина да покажеш, че искаш да ги затвориш/отвориш и можеш да определиш колко, което на мен ми допада
Няма такава функция по подразбиране. Винаги заводските системи са така. Вдигат стъклата при задържане.
Ne винаги заводските системи са така...
Първия пример дето се сещам - Ланчиа Федра, Пежо 807 и т.н. на тази платформа.
Някои Фолксвагени - при тях трябва да задържиш бутона 2сек. и си вдига стъклата догоре.
Comment